•  2 Haziran 2018 Cumartesi

Uygulama Otelimiz 2009 yılında yüksekokul binamızın hemen yan tarafında inşa edilmiş ve hizmete açılmıştır. Otelimizde 19 normal oda ve 2 suit oda bulunmaktadır. Tüm odalarımızda mini buzdolabı, lcd tv, wifi internet, klima, duşakabin, saç kurutma makinesi, dahili telefon ve 24 saat sıcak su bulunmaktadır.

Ayrıca otel misafirlerimiz için özel otopark imkanı vardır. Sabah kahvaltı hizmeti'de mevcuttur.

Uygulama otelimizde kamu,sivil vatandaş ve YÖK personeli olmak üzere 3 ayrı fiyatlandırma mevcuttur.

NOT: 07 Eylül 2020 tarihinden itibaren uygulanması planlanan oda fiyatları aşağıdaki gibidir.

STANDART ODA

YÖK PERSONELİ     => KİŞİ BAŞI - 60 TL

KAMU PERSONELİ  => KİŞİ BAŞI - 70 TL

SİVİL VATANDAŞ     => KİŞİ BAŞI - 80 TL

SUİT ODA

YÖK PERSONELİ     => KİŞİ BAŞI - 160 TL

KAMU PERSONELİ  => KİŞİ BAŞI - 190 TL

SİVİL VATANDAŞ     => KİŞİ BAŞI - 220 TL

Uygulama otelimizde derslerimizde gösterdiğimiz teorik derslerin uygulamasını öğrencilerimiz dönem içerisinde yapmaktadırlar. Eşsiz kampüs manzarası ve sessiz bir ortam içerisinde konuklarımızı ağırlamaktayız.

UYGULAMA OTELİ REZERVASYON TEL:0.356.3173242

Adres : Zile - Alaca Yolu 3. Km. 60400 Zile / Tokat Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.